Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 martie - 4 aprilie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie doar de tine

Este posibil să fii dezamăgită de oamenii din jurul tău; însă aceasta este o lecție importantă pentru tine să nu mai ai așteptări atât de mari de la nimeni. Pentru a fi cu adevărat fericită, nu uita că ai nevoie doar de tine.

Taur - Ai nevoie de multă răbdare

Schimbările nu se întâmplă peste noapte, iar tu trebuie să înveți asta. Drumul pe care mergi este unul anevoios, însă presărat cu lecții importante care te pot ajuta să înțelegi mai bine ce îți lipsește sau ce trebuie să schimbi în viața ta.

Gemeni - Ai nevoie de iubire

Această săptămână pare să fie una dificilă pentru tine din toate punctele de vedere. Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi, care să te ajute să treci peste aceste momente grele. Învață, totuși, să ai încredere în tine și să găsești în sufletul tău puterea de a merge mai departe.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să înveți să fii vulnerabilă

Învață să renunți la acele bariere pe care le-ai construit în jurul inimii tale; învață să dărâmi zidurile din jurul sufletului tău. Învață să arăți oamenilor așa cum ești, sensibilă și vulnerabilă. Învață să iubești din nou fără să te gândești la ce este mai rău.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.