Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 martie - 4 aprilie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să te regăsești

Eșți ușor agitată din cauza tuturor întâmplărilor din ultima perioadă; profiți de aceste zile pentru a te regăsi, pentru a petrece mai mult timp cu tine. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților relaxante precum yoga, pilates, meditație, citit cărți.

Fecioară - Ai nevoie să îți regăsești drumul în viață

Aceasta este o perioadă de tranziție pentru tine; ești ușor incertă și ai nevoie de puțin timp pentru a te regăsi și a înțelege ce îți dorești sau care este drumul tău în viață. Ai răbdare și nu te grăbi în deciziile pe care urmează să le iei pentru că este posibil ca mai târziu să le regreți.

Balanță - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Ești în căutarea drumului potrivit pentru tine și cauți răspunsuri la întrebările pe care le ai la oamenii din jurul tău. Însă aceștia nu te pot ajuta, tu singură trebuie să găsești lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine însăți

Învață să îți faci timp și pentru tine; este foarte important să fii singură, să încerci să te înțelegi, să îți pui în ordine ideile și gândurile, să analizezi ce ai de făcut pe viitor și să îți asculți inima.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.