Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță să mai ții cont de ce spun oamenii din jur

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după cum spun cei din jurul tău; nu te lăsa condusă de nimeni. Alege cu inima, ascultă-ți intuiția astfel încât să îți dai seama cine ești și ce vrei de la viitorul tău.

Taur - Renunță la trecut

Învață să nu te mai întorci în trecut deoarece nu faci nimic altceva decât să îți rănești sufletul. Permite-i inimii tale să se vindece încercând din răsputeri să închizi o dată pentru totdeauna acea ușă și să mergi mai departe cu viața ta. Știu că este greu, însă este necesar.

Gemeni - Renunță la negativitate

Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă ești mereu furioasă sau dacă te plângi tot timpul. Învață să privești partea frumoasă a lucrurilor, să fii recunoscătoare pentru ce ți se întâmplă, să fii cu zâmbetul pe buze mai des și să te bucuri de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Citește și:

Rac - Renunță la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.