Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la dorința de a deține controlul suprem asupra vieții tale

Nu poți controla totul indiferent de cât de mult ai încerca. Învață, în schimb, să faci un pas în spate, să îi permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de această călătorie minunată - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Capricorn - Renunță la teama de a face greșeli

Greșelile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla; datorită acestora înveți lucruri importante, ieși din zona de confort, crești și ai ocazia să devii cea mai bună varianta a ta. Nu-ți mai fie teamă de ele, acceptă-le pentru că sunt mai mult decât benefice.

Vărsător - Renunță la oamenii toxici din viața ta

Oricât de greu ți-ar fi, este momentul să faci ordine în viața ta; renunta la oamenii toxici care îți încarcă sufletul de sentimente negative. Ai nevoie să fii înconjurată de persoane mature emoțional, care să te ridice, să te ajute, să te susțină și să te iubească necondiționat.

Citește și:

Pești - Renunță să te mai mustrezi pentru greșelile făcute

Tot ce s-a întâmplat face parte din trecut, nu mai poți schimbă absolut nimic. Învață să nu te mai învinovățești pentru greșelile făcute ci, din contră, să le accepți și să le iei precum niște lecții de viață care să te ajute pe viitor. Mergi mai departe, te așteaptă lucruri minunate.

foto main Jacky Brown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.