Setari Cookie-uri

3 idei de mic dejun sarat, rapid, sanatos si cald: Te ajuta sa economisesti timp dimineata

Cand nu ai pofta de un mic dejun dulce, pe baza de cereale si fructe, probabil ca nu iti vin prea multe idei in afara de clasica omleta sau toast cu avocado. Ei, bine, daca esti in cauta de idei de mic dejun sarat, cald si satios, iti venim in ajutor.

Cateodata, un smoothie sau un terci de ovaz cu fructe este tot ce ai nevoie la micul dejun. Totusi, in unele zile, simti nevoia de ceva mai consistent. Cand nu ai pofta de un mic dejun dulce, pe baza de cereale si fructe, probabil ca nu iti vin prea multe idei in afara de clasica omleta sau toast cu avocado. Ei, bine, daca esti in cautare de idei de mic dejun sarat, cald si satios, iti venim in ajutor.

Experimenteaza cu aceste retete super simple, pentru care nu trebuie sa aloci mai mult de cateva minute. Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa introduci vasul in cuptor si sa iti continui rutina de dimineata. La final, te poti bucura de o masa hranitoare, sanatoasa si plina de arome apetisante!

1. Omleta mediteraneana la cuptor. Daca adori mancarea mediteraneana si omletele, dar nu ai timp sa stai in fata aragazului minute in sir la primele ore ale zilei, incearca aceasta varianta de omleta la cuptor, cu toate aromele tale preferate.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.