Setari Cookie-uri

12 Aprilie 2021: Luna Nouă în Berbec și ziua în care ni se poate schimba viața. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Întotdeauna urmează ceva mai bun. Urmează-ți fericirea și Universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.

În dimineața zilei de 12 aprilie, la ora 5:29, ora României, pe cerul încă întunecat va răsări o Lună Nouă în zodia Bebec, ce va aduce cu ea energie magică și putere divină pentru toate zodiile.

Iată care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Eliberează-te de gândurile negative

Este momentul să te eliberezi de toate gândurile negative care nu îți permit să fii tu și să trăiești așa cum îți dorești. Gândește-te la tot ce poți realiza, la visurile pe care ți le poți împlini, la fericirea pe care o poți cultiva. Învață să fii cea mai bună versiune a ta și să fii recunoscătoare pentru viața pe care o trăiești.

Taur - Ia o pauză și alege drumul pe care vrei să mergi

Citește și:

S-au întâmplat foarte multe lucruri importante în viața ta și, din când în când, simți că trăiești într-o altă lume. Parcă nu mai ești tu. Încearcă să iei o pauză de la tot și să accepți totul așa cum este, apoi să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi și care sunt schimbările pe care trebuie să le faci.

Gemeni - Dă-ți seama de ce ai nevoie în viață

Fă un pas în spate și analizează puțin viața pe care o trăiești. Ești acolo unde vrei să fii? Ești fericită? Ai nevoie de altceva? Încearcă să fii complet sinceră și să răspunzi cu inima. Trebuie să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat de la viitor.

Rac - Ia decizii bazate pe ce îți spune intuiția

Nu te mai lua după tot ce îți spun oamenii din jur; nu uita că fiecare are propria poveste și fiecare vede lucrurile diferit. Învață să ai încredere în tine și să iei decizii bazate pe ce îți dictează sufletul. Ascultă-ți intuiția de data aceasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.