Setari Cookie-uri

12 Aprilie 2021: Luna Nouă în Berbec și ziua în care ni se poate schimba viața. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Întotdeauna urmează ceva mai bun. Urmează-ți fericirea și Universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.

Leu - Învață să fii egoistă și să trăiești pentru tine

Te gândești prea mult la oamenii din jurul tău, ești foarte empatică, preiei problemele altora și este posibil ca în această perioadă să îți simți sufletul obosit și inima goală. Încearcă să faci o schimbare - să te pui pe primul loc și să ai mai multă grijă de tine.

Fecioară - Îndrăznește să lupți pentru ce îți dorești

Nu va veni nimeni la tine să îți facă cadou viața pe care ți-o dorești. Este datoria ta să îndrăznești să lupți pentru visurile tale, pentru a ajunge acolo unde îți dorești, pentru a trăi așa cum vrei. Ia-ți inima în dinți și nu te mai teme de schimbări.

Balanță - Crede în puterea ta

Schimbările care urmează să se întâmple îți vor da peste cap toate planurile; însă nu îți face griji. Ai încredere în tine, în puterea ta de a depăși această situație și de a le arăta tuturor câte poți îndura. Ești incredibilă și vei învăța atât de multe în următoarele zile.

Citește și:

Scorpion - Ieși din zona de confort

Universul îți scoate câteva oportunități absolut minunate la orizont și ar fi bine să profiți de ele; este momentul să ieși din zona de confort și să îndrăznești să începi proiecte noi, să mergi pe un alt drum și să îți descoperi noi pasiuni.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.