Setari Cookie-uri

12 Aprilie 2021: Luna Nouă în Berbec și ziua în care ni se poate schimba viața. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Întotdeauna urmează ceva mai bun. Urmează-ți fericirea și Universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.

Săgetător - Fă alegerile de care îți este teamă pe plan sentimental

Ai posibilitatea de a face câteva schimbări la care visezi de foarte mult timp în ceea ce privește viața sentimentală. Chiar dacă unii oameni nu vor fi de acord cu planurile tale, îndrăznește să îți asculți inima și să alegi fericirea pentru tine.

Capricorn - Nu-ți fie teamă de greșeli

Următoarele zile sunt perfecte pentru a ieși din zona de confort și a îți pune în aplicare câteva planuri. Nu este tocmai comod, însă este necesar; nu te teme de greșeli, din acestea poți învăța lecții importante care te vor ajuta foarte mult în viitor.

Vărsător - Închide ușa trecutului

Renunță să te mai întorci acolo unde ai fost cândva fericită pentru că nu vei găsi decât durere. Caută în sufletul tău puterea de a închide odată pentru totdeauna ușa trecutului și de a merge mai departe cu viața ta. Trăiește pentru tine și trăiește acum!

Citește și:

Pești - Spune ce ai pe suflet

Nu mai ține în tine toată durerea; nu faci nimic altceva decât să îngropi sentimente dificile ce ar putea să iasă la suprafață în cele mai neașteptate momente. Spune ce ai pe suflet și vindecă-te odată pentru totdeauna.

foto main Julia Ardaran, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.