Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta.

Leu - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Fecioară - Trebuie să renunți la resentimente

În sufletul tău nu este loc pentru ură, dispreț, dorință de răzbunare. În sufletul există cea mai pură iubire, dragoste necondiționată, liniște și pace. Nu îți face rău singură, iartă și mergi mai departe cu viața ta.

Balanță - Trebuie să renunți la griji

Renunțăla griji deoarece nu vei ajunge nicăieri cu ele. În schimb, concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla, pe momentele de care te poți bucura acum, pe oamenii pe care poți conta. Ai răbdare pentru că totul va fi bine.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la cheful de amânare

De ce tot amâni lucrurile? De ce amâni rezolvarea problemelor? De ce amâni viața ta? Nu îți mai face atâta rău, acceptă ce se întâmplă, înfruntă-ți fricile, găsește soluții pentru situațiile dificile și mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.