Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu-ți mai fie atât de teamă de schimbare pentru că aceasta îți va aduce doar lucruri frumoase - oameni noi, experiențe inedite, lecții de viață, te va ajută să crești, să evoluezi și să înveți. Acceptă schimbările pentru că sunt un cadou de la Univers.

Capricorn - Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative. Renunta la durere și continuă-ți drumul în viață.

Vărsător - Trebuie să renunți la ideea că fiecare zi trebuie să fie specială

Nu, nu trebuie. Sunt zile frumoase și zile mai puțin frumoase așa cum sunt emoții bune și emoții mai puțin bune. Acceptă-le ca fiind parte din viața ta și continuă-ți drumul. Între timp, nu uita să îți numeri binecuvântările.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la toate întrebările la care încă nu ai răspuns

Nu te mai frământa pentru toate acele întrebări la care nu ai răspuns. În schimb, concentrează-ți atenția asupra lucrurilor sigure, pe care deja le știi. Tu deții controlul, să nu uiți niciodată acest lucru.

foto main Joe Prachatree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.