Setari Cookie-uri

27 aprilie: Luna Roz în Scorpion. Dumnezeu vrea să știe că suntem auziți. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Roz în Scorpion de pe 27 aprilie este prima Super Lună din 2021. Energia zodiei Scorpion se concentrează pe vulnerabilitățile noastre, pe magie și pe dorințe profunde. 

Universul ține morțiș să ne arate că suntem auziți și că nu vom fi niciodată singuri. Iată care este sfatul acestuia pentru fiecare zodie în parte.

Berbec - Învață să ai răbdare

Lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Încearcă să ai răbdare în tot ce îți propui, mai ales în această perioadă când trebuie să analizezi și să faci planuri (și nu să iei decizii importante). Pe plan sentimental te simți fericită.

Taur - Fă-ți planuri de viitor

Te simți mai bine ca niciodată. În sfârșit ești în acel punct în care poți spune că te-ai vindecat de rănile trecutului, că ești pregătită să închizi definitiv acel capitol dificil și că poți merge mai departe cu viața ta. Este momentul să îți faci planuri de viitor.

Citește și:

Gemeni - Ești atentă la ambițiile tale

Luna Plină în Scorpion te ajută să îți împlinești visuri mărețe. Această este o perioadă foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra ambițiilor și a face planuri pe care să le pui în aplicare în următoarele săptămâni, poate chiar luni.

Rac - Comunică sincer și deschis

Luna Plină va avea un impact destul de mare asupra relației pe care o ai cu oamenii din jurul tău; trebuie să te concentrezi complet asupra comunicării cu persoanele apropiate. Pe plan sentimental, Universul te sfătuiește să fii sinceră și să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Leu - Deschide-ți sufletul fără teamă

Secretele și resentimentele reprimate ar putea reapărea în această perioadă; însă poți găsi acel final pe care ți-l dorești pentru ele prin stabilirea unei intimități mai profunde cu oamenii din jurul tău. Nu te teme să îți deschizi sufletul și să fii vulnerabilă.

Citește și:

Fecioară - Asumă-ți angajamente

Îndreaptă-ți atenția asupra vieții sentimentale. Profită de tot ce se întâmplă acum în relația de cuplu pentru a comunica mai sincer ca niciodată cu partenerul tău și pentru a îți asuma un angajament serios. Simți că ești acolo unde trebuie să fii.

Balanță - Emoții din trecut ies la suprafață

Este posibil ca în următoarele zile să te simți ușor agitată și nervoasă din cauza unor lucruri întâmplate în urmă cu ceva timp și care nu îți dau pace. Învață să te detașezi de toate aceste emoțîi dificile și să nu mai permiți trecutului să te controleze.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.