Setari Cookie-uri

27 aprilie: Luna Roz în Scorpion. Dumnezeu vrea să știe că suntem auziți. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Roz în Scorpion de pe 27 aprilie este prima Super Lună din 2021. Energia zodiei Scorpion se concentrează pe vulnerabilitățile noastre, pe magie și pe dorințe profunde. 

Scorpion - Învață să te pui pe primul loc

Este momentul să te alegi pe tine. Este momentul să alegi fericirea. Este momentul să alegi liniștea. În următoarele zile dă dovadă de egoism, pune-te pe primul loc și îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te fac fericită cu adevărat.

Săgetător - Nu te grăbi în decizii

Profită de această perioadă liniștită pentru a reflecta asupra lucrurilor pe care le ai de făcut pe plan profesional. Nu face schimbări importante, ci doar analizează cu mare atenție situația în care te afli și cum se vor modifica lucrurile după ce vei lua deciziile pe care ți le dorești.

Capricorn - Ascultă-ți intuiția

Este momentul să nu mai pleci urechea la ce îți spun oamenii din jurul tău și să înveți să te lași condusă de intuiție. De ce ai nevoie pentru a fi fericită? Ce îi lipsește sufletului tău? Încearcă să fii sinceră cu tine și să îți răspunzi cu inima deschisă.

Citește și:

Vărsător - Schimbările îți fac bine

Următoarele zile vor fi potrivite pentru a îți îndrepta atenția asupra parteneriatelor și schimbărilor rapide în viața amoroasă. Este momentul să pui pe plan secund planul profesional și să te bucuri de lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Pești - Învață să fii sinceră cu tine

Redu zgomotul pentru a află claritatea lucrurilor confuze. Nu te grăbi în decizii, analizează cu atenție fiecare detaliu, creează-ți un plan, pune în balanță tot ce se întâmplă astfel încât să vezi o imagine mai clară a ceea ce îți dorești cu adevărat.

foto main Julia Ardaran, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.