Cel mai eficient ritual pentru a elimina energiile negative. Știai de el?

Un mod excelent prin care putem elimina toată energia negativă acumulată în timpul zilei este unul foarte simplu, la îndemâna tuturor.

Băile spirituale nu sunt ca băile standard. Scopul acestora nu este curățarea corpului, ci curățarea sufletului și a aurei.

Iată un ghid pas cu pas care te va ajuta să elimini toată energia negativă și toxică adunată în ultima perioadă.

Ritual de detox pentru suflet: bazele băii spirituale.

Băile spirituale sunt ritualuri și trebuie respectate. Acestea au nevoie de o planificare detaliată cu câteva minute înainte de a fi făcute.

Ce presupune pregătirea unei băi spirituale?

Dacă poți, încearcă să faci baia spirituală în timpul unei seri cu lună plină - energia lunii este foarte puternică în această perioadă și te ajută să scapi mai ușor și mai repede de toată toxicitatea adunată în ultimele zile/ luni. De asemenea, înainte de a face o baie spirituală, este recomandat să faci dus și să cureți bine cada.

Citește și:

Băile spirituale sunt de trei tipuri:

1. Băi spirituale cu sare

Baia spirituală cu sare ajută la curățare și, în același timp, te protejează o perioadă lungă de timp. Pe lângă apă caldă, mai ai nevoie și de o jumătate de cană de sare Epsom.

Sarea este cunoscută ca agent de curățare a energiilor negative și, rămânând pe pielea ta, poate crea un strat de protecție astfel încât să nu mai absorbi atât de ușor energiile din jurul tău.

2. Băi spirituale cu bicarbonat de sodiu

Poți folosi jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în apă dacă îți dorești o detoxifiere suplimentară. Bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea energiei negative și, în același timp, îți protejează sufletul de energiile rele.

3. Băi spirituale cu oțet de mere

Citește și:

Doar câteva picături de oțet de mere și poți transforma o baie obișnuită într-o experiență spirituală. Oțetul de mere ajută la curățarea aurei și, în același timp, relaxează - acest mai este cunoscut și pentru combaterea gripei și a răcelii.

Cât de des trebuie făcute băile spirituale?

Băile spirituale trebuie făcute o dată pe săptămână - nu mai des de atât. În caz contrar, vom pierde importanța ritualului, iar efectele acestuia se vor diminua în timp. Este recomandat ca o baie spirituală să dureze în jur de 20 de minute și să vină însoțită de o ședință de meditație - ședință de purificare, în care ne curățăm corpul și sufletul de energia negativă. Cum se face: închizi ochii și îți imaginezi că ești într-o baie de lumină albă, în timp ce apă absoarbe toate energiile negative.

Citește și:

Poți folosi și câteva uleiuri esențiale - ulei de lavandă este cel mai recomandat.

foto main Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri