Setari Cookie-uri

Mantra care îți va curăța sufletul de tot răul în luna mai în funcție de zodia în care te-ai născut

Eliberează-te de tot ce te ține de trecut. Îndepărtează din sufletul tău emoțiile urâte și încarcă-ți inima cu iubire divină. 

Balanță

Aleg să privesc în interiorul meu și să găsesc puterea sufletului. Uneori trebuie să fac greșeli astfel încât să învăț cele mai importante lecții de viață. Uneori trebuie să depășesc obstacole dificile astfel încât să pot începe să îmi urmez din nou inima.

Scorpion

Aleg să fiu optimistă. Aleg să gândesc pozitiv. Am încredere în Univers că are un plan special pentru mine.

Săgetător

Să fiu liniștită este o alegere pe care trebuie să o fac zi de zi, clipă de clipă. Nu mai trăiesc în negare. Merg mai departe și încerc să depășesc situația în care mă aflu.

Capricorn

Pacea Universului, dragostea și sănătatea sunt în mintea, trupul și sufletul meu. Reflectez asupra lucrurilor pe care le iubesc pentru a crea și mai multă iubire și liniște în jurul meu.

Citește și:

Vărsător

Învăț să mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Pești

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

foto main Jacky Brown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.