Setari Cookie-uri

Pune-te pe primul loc de fiecare dată pentru că, de cele mai multe ori, nimănui nu îi pasă de tine cu adevărat

Și tu pierzi timpul așteptând ca oamenilor să le pese cu adevărat de tine? Este în regulă, cu toții am făcut asta la un moment dat...

Tocmai ai făcut un pas mare în față în viața ta sau ai atins un obiectiv important, ți-ai împlinit un vis și vrei să le spui tututor celor pe care îi cunoști. Ești foarte mândră de tine, îți simți sufletul mai fericit ca niciodată și vrei să răspândeșți bucuria în stânga și în dreapta. Însă te-ai oprit vreodată să asculți acea voce mică din capul tău care se întreabă dacă oamenilor din jur le pasă cu adevărat de veștile tale bune?

Sigur, s-ar putea să asculte cuvintele care ies din gura ta. Poate chiar să pară interesați... să îți pună întrebări, să îți zâmbească. Însă, la finalul zilei, chiar le va păsa de tine și de viața ta? Când vor pune capul pe pernă se vor gândi la tine și la cât de fericită ești? Vor fi mândri de tine? Se vor bucura cu adevărat pentru realizările tale?

Citește și:

Realitatea aspră care te va elibera și îți va permite să trăiești viața pe care ți-o dorești

Oamenii sunt foarte curioși. Fac lucruri ciudate și sunt intrigați de viața altora. Acest lucru te poate atrage într-un fals sentiment de securitate și te poate face să crezi că le pasă cu adevărat de tine și ar fi dispuși să te ajute în momentele în care ai nevoie.

În realitate, majorității oamenilor nu le pasă cu adevărat de fericirea ta la un nivel profund și semnificativ. De exemplu, atunci când se interesează de când va fi nunta ta, ar putea fi mai curioși de locul pe care l-ai ales sau de toate decorațiunile pe care vrei să le alegi/ de rochia pe care vrei să ți-o cumperi.

Cu toate acestea, acești oameni care spun că le pasă de ține nu vor fi în preajma ta pentru a îți oferi sprijin emoțional atunci când începi să te cerți cu partenerul de cuplu sau când te simți copleșită de ideea de a petrece fiecare Crăciun cu socrii tăi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.