Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 11 mai ne oferă 48 de ore pentru a ne împlini visurile. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă în Taur are loc pe 11 mai, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la răsăritul ei pe cerul întunecat. Ziua de 11 mai va fi o zi extrem de puternică pentru manifestarea dorințelor - însă avem 2  zile la dispozitie pentru a profita de tot ce are de oferit Universul. 

Săgetător - Mare atenție la detalii

Deși de obicei te concentrezi pe imaginea de ansamblu, iată că în timpul acestei Luni Noi este momentul să acorzi o atenție sporită detaliilor. Lucrurile mici pe care până acum le ignorai sunt cele care vor face diferența în următoarele zile și care îți pot deschide ușa către oportunități pe care nu ți le-ai imaginat niciodată.

Capricorn - Este momentul să iei o pauză

Când a fost ultima dată când ai luat o pauză pentru odihnă, relaxare sau chiar un pic de distracție? Dacă nu îți amintești, este momentul să te gândești serios la ce te împiedică. Corpul și mintea ta nu pot apasă butonul de refresh dacă nu le permiți că din când în când să se destindă și să se odihnească.

Vărsător - Este timpul pentru o nouă abordare

Citește și:

Ai lucrat din greu pentru a îți atinge obiectivele însă, dacă ai abordat aceleași probleme în același mod, este momentul să încerci o nouă abordare. Trebuie să ieși din zona de confort și să testezi lucruri noi; ideile tale se vor simți mai proaspete și mai interesante, așa că nu îți ascunde ideile ineditate, inovatoare de lume.

Pești - Spune ce ai pe suflet

Nu trebuie să îți păstrezi gândurile și sentimentele ascunse. Dacă ai ceva de spus, acum este momentul să vorbești. Utilizarea vocii tale este o metodă care te asigură că te apropii de atingerea obiectivelor tale deoarece aceasta va fi crucială pe drumul către succes. Nu fi timidă, ai încredere în tine și spune ce ai pe suflet.

foto main yaalan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.