Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 11 mai ne oferă 48 de ore pentru a ne împlini visurile. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă în Taur are loc pe 11 mai, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la răsăritul ei pe cerul întunecat. Ziua de 11 mai va fi o zi extrem de puternică pentru manifestarea dorințelor - însă avem 2  zile la dispozitie pentru a profita de tot ce are de oferit Universul. 

Leu - Răbdarea este o virtute în această perioadă

Știu că vrei să îți atingi obiectivele acum, însă Taurul îți cere să ai răbdare. Învață această artă, te va ajuta de nenumărate ori în viață. Ia o pauză de la fuga pe care ai început-o și planifică-ți cu răbdare următoarea mișcare în mod strategic; nu este momentul să iei o decizie impulsivă deoarece aceasta îți va aduce și mai mult haos în viitor.

Fecioară - Privește imaginea de ansamblu, nu te pierde în detalii

Nu mai încerca să te pierzi în detalii deoarece poți aduce anxietate sau chiar obsesii în unele cazuri - și acestea te pot împiedica să îți atingi cele mai mari dorințe. În acest moment, este timpul să îți îndrepți atenția asupra imaginii de ansamblu, a planului făcut în mare și a modului în care dorințele tale se încadrează în schema respectivă. Dacă vrei să îți vezi visurile devenite realitate, va trebui să renunți puțin la controlul care îți place atât de mult.

Citește și:

Balanță - Este momentul să îți asumi riscuri

Nu îți place să iei decizii, în special fără să ai mult timp la dispoziție pentru a le analiza în detaliu. Tu vrei să cântărești opțiunile, însă acum Universul nu are răbdare și îți scoate în cale câteva oportunități importante de care ar fi bine să profiți repede; dacă nu faci asta, este posibil să le pierzi.

Scorpion - Urmează-ți fericirea

Dacă simți că până acum nu ți-ai găsit pasiunile și hobby-urile, pregătește-te ca aceste lucruri să se schimbe și să descoperi fericirea pe care o cauți de atât de mult timp. Este timpul să nu mai faci lucrurile pe jumătate, să renunți la activitățile care nu îți aduc bucurie în suflet și să descoperi de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.