Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 11 mai ne oferă 48 de ore pentru a ne împlini visurile. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă în Taur are loc pe 11 mai, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la răsăritul ei pe cerul întunecat. Ziua de 11 mai va fi o zi extrem de puternică pentru manifestarea dorințelor - însă avem 2  zile la dispozitie pentru a profita de tot ce are de oferit Universul. 

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Folosește-ți creativitatea

Provocarea Universului pentru tine: folosește-ți creativitatea în timpul acestei Luni Noi. Acest tranzit oferă nu doar concentrare, ci și energie, ceea ce înseamnă că nimic nu te împiedică să faci lucrurile să se întâmple chiar acum. Permite talentelor tale să se desfășoare liber și să te ghideze.

Taur - Este timpul să strălucești

Cu Luna Nouă în semnul tău, vei simți cu siguranță efectele acestui tranzit puternic în spiritul tău. Multe transformări în curs de desfășurare și pregătirea pentru următoarele experiențe minunate reprezintă dovada că te poți lăsa purtată de val astfel încât să accepți schimbarea în viața ta. Găsește-ți echilibrul prin practici meditative pentru a evita să pierzi oportunitățile care apar la orizont (în special cele de care te sperii).

Citește și:

Gemeni - Noi începuturi pentru tine

Deși acum s-ar putea să simți că este sfârșitul unui capitol dureros, este mai bine să privești acest lucru ca pe un moment al unui nou început. Orice lucru care iese acum din viața ta face loc unor experiențe mult mai interesante. Nu te mai agăța de vechile obiceiuri sau idei, ci mai degrabă deschide-ți sufletul la posibilitățile nesfârșite din fața ta.

Rac - Îndreaptă-ți atenția asupra relațiilor din viața ta

Îți prețuiești foarte mult relațiile, însă asta nu înseamnă întotdeauna că ești în relații sănătoase. Acesta este un moment excelent pentru a îți evalua cele mai apropiate conexiuni și a determina ce relații îți servesc și îți aduc bucurie și ce relații te trag în jos. Este timpul să te eliberezi de orice persoană toxică care te controlează.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.