Setari Cookie-uri

Jupiter a intrat în Pești pe 13 mai și a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat până acum în acest an

Pe data de 13 mai s-a întâmplat minunea: Jupiter a intrat în zodia Pești și vă rămâne aici până pe 28 iulie. Toată această perioadă este una de restabilire a credinței și de a fi la unison cu Universul.

Puterea divină ne oferă posibilitatea de a privi în sufletul nostru și de a căuta răspunsuri la întrebările pe care le avem de atât de mult timp. De asemenea, în următoarele săptămâni avem oportunitatea de a crede mai mult în noi și de a trăi viața pe care ne-o dorim. Visurile noastre pot deveni realitate dacă muncim pentru ele și nu ne dăm bătuți la primele obstacole care ne stau în cale.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă:

Berbec

Gândește-te la următoarele săptămâni ca la o perioadă destinată solitudinii, o binecuvântare deghizată. Fii atentă la cine ești și la ce iți dorești cu adevărat; descoperă-ți pasiunile și trăiește așa cum iți dorești, fară să te mai lași condusă de ce spun oamenii din jurul tău.

Citește și:

Taur

Urmează o perioadă foarte frumoasă pentru tine în ceea ce privește viața profesională - ești atentă la fiecare oportunitate care iți traversează drumul pentru că știi că poți profita de ea. Este momentul să îți împlinești cele mai frumoase visuri, ai încredere în tine.

Jupiter in Pesti 13 mai 2021 foto pixabay

Gemeni

Oportunitățile de muncă sunt la tot pasul în următoarea perioadă, făcându-te să te simți binecuvântată în ceea ce privește cariera. Înainte de a începe proiecte noi, fă-ți un plan detaliat și vezi câte sarcini mai poți prelua. Nu te aglomera foarte tare, este vară și ai nevoie să te bucuri de timpul liber.

Rac

Liniștea este cheia pentru a îți găsi locul în lume. Deși s-ar putea să cauți răspunsuri la oamenii din jur, cel mai bine ar fi să nu te mai intereseze de ce spun aceștia și să te concentrezi pe ce simți tu. Ai încredere în acest proces. Ai încredere în tine.

Citește și:

Leu

Problemele financiare iți pot da bătăi de cap în următoarele săptămâni și asta deoarece cheltuielile excesive fac o gaură uriașă în buget. Redu obiceiurile frivole și învață să fii conștientă de veniturile pe care le ai. Ai ocazia să obții proiecte noi care te vor ajuta să îți rezolvi problemele.

Fecioară

Relațiile cu oamenii apropiați sunt importante pentru tine, însă descoperi că multe dintre ele nu mai merită timpul tău. Inima ta se poate deschide către alte orizonturi în următoarea perioadă. Înveți să fii mai selectivă cu privire la sufletele în care investești energie și dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.