Setari Cookie-uri

Jupiter a intrat în Pești pe 13 mai și a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat până acum în acest an

Pe data de 13 mai s-a întâmplat minunea: Jupiter a intrat în zodia Pești și vă rămâne aici până pe 28 iulie. Toată această perioadă este una de restabilire a credinței și de a fi la unison cu Universul.

Balanță

Ai parte de multe schimbări pe plan profesional la care ar fi bine să te adaptezi cât mai repede cu putință astfel încât să te poți bucura de toate beneficiile pe care acestea ți le aduc. Nu încerca să controlezi lucrurile, ci din contră - lasă-te purtată de val.

Scorpion

Romantismul și creativitatea sunt în aer, permițându-ți să cauți noi bucurii în jurul acestor elemente din viața ta. Urmează să treci printr-o perioadă cu adevărat fumoasă, Universul permitandu-ți să te bucuri de viață în cel mai special mod posibil. Încearcă, însă, să îți păstrezi un echilibru și să nu uiți să apreciezi lucrurile mărunte.

Săgetător

Este posibil să te simți agățată de trecut și să îți dorești să închizi această ușă odată pentru totdeauna pentru a putea continua cu viața ta. În relațiile pesonale, ia în considerare să fii mai sinceră cu oamenii din jur și să vorbești despre ceea ce simți; mulți vor aprecia deschiderea ta.

Citește și:

Capricorn

Realizarea unor conexiuni sociale pare în acest moment una fără efort deoarece mulți oameni își vor dori să fie în viața ta. Lecția ta este să îi prețuiești pe cei pe care îi întâlnești și să nu îi accepți pentru a profita de ei. A învăța să îi apreciezi pe ceilalți este o mentalitate pe care vei fi forțată să o înțelegi în timpul acestui tranzit cosmic.

Vărsător

Mare atenție la viața financiară. Atâta timp cât apreciezi darurile abundente ale Universului prin practicarea legii atracției, poți obține binecuvântări majore și daruri de pe tărâmul material în următoarele luni. Trebuie doar să ai încredere.

Pești

Ești pregătită pentru experiențe noi; optimismul și intuiția te vor ghida către momente extraordinare cu oameni uimitori. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă deoarece acesta este momentul în care te schimb, te dezvolți, crești spiritual.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.