Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Berbec - Trebuie sa renunti la teama de a iesi din zona de confort

Ce ti se poate intampla daca iesi din zona de confort si dai gres? Inveti lectii importante. Nu pierzi - sa nu iti mai spui niciodata asta. Fie iti iese planul, fie inveti ceva nou si ajungi sa te dezvolti, sa cresti. Asadar, ai doar de castigat.

Taur - Trebuie sa renunti la oamenii toxici din jurul tau

Distanteaza-te de tot ce inseamna negativitate, toxicitate si rautate, sufletul tau nu are nevoie de astfel de emotii si sentimente urate. Incearca sa te inconjori de oameni frumosi, cu o energie pozitiva, optimisti, care stiu sa se bucure de viata.

Gemeni - Trebuie sa renunti la planurile facute

In aceasta saptamana Universul are treaba cu tine; de aceea este important sa ii permiti sa isi joace cartea si sa iti arate ce ti-a pregatit. Amana sau chiar anuleaza planurile pentru urmatoarea perioada, fa un pas in spate si bucura-te de tot ce urmeaza sa ti se intample.

Citește și:

Rac - Trebuie sa renunti la frica de a trai in momentul prezent

Esti tot timpul concentrata pe ce ti s-a intamplat in trecut si pe ce urmeaza sa se intample in viitor. Nu stii sa traiesti in momentul prezent, sa apreciezi viata pe care o ai acum, sa te bucuri de lucrurile marunte. Invata sa fii AICI si ACUM!

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.