Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Sagetator - Trebuie sa renunti sa te mai intereseze ce cred altii despre tine

Traieste-ti viata asa cum iti doresti; fa ce iti place, mergi acolo unde vrei sa mergi, iesi cu oamenii cu care vrei sa iesi. Nu trebuie sa faci ce spun sau fac altii. Bucura-te de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si fa-ti sufletul fericit.

Capricorn - Trebuie sa renunti sa mai alergi dupa lucrurile care nu conteaza

Este momentul sa reflectezi putin asupra vietii tale, sa iti dai seama ce conteaza cu adevarat si sa renunti la lucrurile care iti aduc fericirea de scurta durata. Cauta adanc in sufletul tau si da un sens nu doar prezentului, ci si viitorului.

Varsator - Trebuie sa renunti sa iti mai hranesti sufletul cu ura

Uita ce s-a intamplat in trecut; inchide usa odata pentru totdeauna, ingroapa amintirile si scapa de toate sentimentele urate cu care ti-ai hranit sufletul in ultima perioada. Permite-i inimii sa isi vindece ranile si sa fie din nou fericita.

Citește și:

Pesti - Trebuie sa renunti la dorinta de a detine controlul

Scapa de aceasta nevoie de a detine controlul si vei vedea cat de frumoasa va fi viata. Te vei bucura altfel de ceea ce traiesti, vei vedea totul cu alti ochi si vei putea aprecia altfel lucrurile marunte.

foto main S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.