Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Leu - Trebuie sa renunti sa controlezi alti oameni

Fiecare persoana are propria viata; fiecare persoana vede lucrurile diferit; fiecare persoana are propriile probleme, propriile ganduri, propriile visuri. Fa un pas in spate si nu mai controla pe nimeni. In schimb, indreapta-ti atentia asupra vietii tale si descopera daca esti fericita.

Fecioara - Trebuie sa renunti la dorinta de a cunoaste viitorul

Iti este teama sa faci schimbari si vrei din tot sufletul sa stii ce urmeaza sa ti se intample; simti nevoia sa controlezi fiecare lucru marunt pe care urmeaza sa il traiesti, iar asta te impiedica sa fii prezenta in momentul de acum. Invata sa te bucuri de viata care se intampla in fata ochilor tai.

Balanta - Trebuie sa renunti sa mai cauti fericirea in alte persoane

Nimeni nu te poate face fericita asa cum te poti face tu. Fericirea nu vine cu o persoana, fericirea exista deja in viata ta - este adanc ascunsa in suflet, trebuie doar sa o cauti si sa ii oferi sansa sa iasa la suprafata.

Citește și:

Scorpion - Trebuie sa renunti la scuze

Nu mai incerca sa amani lucruri - pentru ca asa pierzi timp pretios pe care nu-l vei mai recupera niciodata... iar apoi vei ajunge intr-un punct al vietii tale in care vei regreta ca nu ai fost mai indrazneata si nu ti-ai urmat visurile. Lupta pentru ceea ce iti doresti si incepe chiar din acest moment.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.