Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31 mai - 6 iunie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Berbec - Trebuie să renunți la teamă

Teama de trecut, teama de ieșit din zona de confort, teama de a trăi așa cum visezi. Renunță la toate aceste temeri și alege să trăiești punându-te pe primul plan și alegând clipă de clipă fericirea pentru tine. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele vieții.

Taur - Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecăruia

Trăiește pentru tine și atât. Nu încerca să faci oamenii din jurul tău fericiți; nu încerca să faci pe plac nimănui. Bucură-te de viață, apreciază tot ce ți se întâmplă, fii recunoscătoare pentru binecuvântările tale și trăiește fix așa cum îți dorești.

Gemeni - Trebuie să renunți la toate zidurile construite în jurul inimii tale

Nu îți mai fie teamă să iubești cu tot sufletul; dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a fi rănită. Deschide-ți sufletul și vei vedea cum arată iubirea adevărată.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți să îți faci tot felul de scenarii

Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găseșți lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.