Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31 mai - 6 iunie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Săgetător - Trebuie să renunți la modul de de amânare

De ce tot amâni lucrurile? De ce amâni rezolvarea problemelor? De ce amâni viața ta? Nu îți mai face atâta rău, acceptă ce se întâmplă, înfruntă-ți fricile, găsește soluții pentru situațiile dificile și mergi mai departe.

Capricorn - Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tău

Este timpul să ai încredere în tine; este timpul să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Este timpul să iei deciziile pe care tu ți le dorești. Nu le mai permite oamenilor să îți controleze viața.

Vărsător - Trebuie să renunți la scuzele care te țin în loc

Vrei să evoluezi? Atunci nu mai găsi scuze. Îndrăznește să ieși din zona de confort, să îți asumi riscuri, să lupți pentru ce îți dorești, să depășești obstacole și să nu renunți până când nu vei ajunge acolo unde visezi.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la sentimentele de nesiguranță

Nu trebuie să te simți nesigură; este un drum nou, plin de aventură pentru tine. Deschide-ți sufletul și fii pregătită pentru schimbările pe care Universul ți le scoate în cale. Ai încredere în tine și mergi mai departe.

foto main Sushi Illustration, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.