Setari Cookie-uri

Cum te va afecta Mercur Retrograd în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut

Ne așteaptă o perioadă interesantă din toate punctele e vedere. Pe plan personal Universul ne spune să ne pregătim pentru greșeli majore și lecții dure. În ceea ce privește viața sentimentală, este momentul să fim sinceri în dragoste, să ne deschidem sufletele și să spunem ce simțim pentru că nimeni nu știe să citească gândurile. Pe plan profesional, trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a ne da seama că este momentul să o luăm pe alt drum.

Leu

Se pare că pe plan social urmează o "curățenie" zdravănă. Este momentul să fii atentă la relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău și să încerci să îți dai seama de cine ai nevoie în viața ta și care sunt oamenii de care vrei să te îndepărtezi. Cine este toxic? Cine te folosește? Va fi greu să rupi legătura cu unii dintre aceștia, însă doar așa vei putea construi relații sănătoase, frumoase, mature.

Fecioară

Acest Mercur Retrograd este unul critic pentru tine. Tocmai ai atins (sau ești aproape de a îl atinge) un obiectiv mare, însă înainte de a îți putea sărbători victoria, trebuie să te ocupi de toată munca pe care ai amânat-o în ultimul timp. Următoarele săptămâni vor fi foarte încărcate de taskuri profesionale.

Citește și:

Balanță

În cazul în care ai planuri de călătorie pentru următoarele săptămâni, asigură-te că ești la zi cu taskurile profesionale și că ții pasul cu programul de muncă. Pe plan personal, înveți foarte mult să comunici sincer și direct cu partenerul de cuplu; simți nevoia să spui ce ai pe suflet și să rezolvi conflictele care s-au tot adunat între voi.

Scorpion

Sfatul Universului pentru tine: rămâi concentrată pe micile detalii. Nu te pierde în imaginea de ansamblu pentru că este posibil să faci greșeli majore. Dacă ai de luat decizii importante sau de făcut schimbări majore, astrele îți spun să te bazezi mai mult pe intuiție și mai puțin pe ce îți spun oamenii din jur.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.