Setari Cookie-uri

Cum te va afecta Mercur Retrograd în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut

Ne așteaptă o perioadă interesantă din toate punctele e vedere. Pe plan personal Universul ne spune să ne pregătim pentru greșeli majore și lecții dure. În ceea ce privește viața sentimentală, este momentul să fim sinceri în dragoste, să ne deschidem sufletele și să spunem ce simțim pentru că nimeni nu știe să citească gândurile. Pe plan profesional, trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a ne da seama că este momentul să o luăm pe alt drum.

Săgetător

Mercur Retrograd va avea un impact direct asupra relațiilor tale. Dacă există dezechilibre, sentimente ascunse între tine și partenerul de cuplu sau gelozie, acestea vor ieși la iveală în valuri. Acum este cel mai bun moment să asculți și să comunici cu sinceritate propriile sentimente, dorințe și nevoi pentru a rezolva cu succes toate problemele.

Capricorn

În următoarele săptămâni vei fi concentrată doar asupra vieții profesionale; ai foarte meulte lucruri importante de rezolvat și prea puțin timp la dispoziție, motiv pentru care faci tot posibilul să îți planifici cât mai bine zilele astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui. Oamenii dragi îți sunt alături și te susțin necondiționat.

Citește și:

Vărsător

Mercur Retrograd nu pare să fie atât de dur cu tine. Ești plină de viață și îți dorești să încerci lucruri noi clipă de clipă. Pe plan personal, acesta este momentul tău de a te reconecta cu sufletul tău - ai ocazia să privești adânc în inima ta și să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Care sunt lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze și te fac să simți că trăiești? Ocupă-te de ele.

Pești

Ești într-un proces de schimbare extrem de important, însă Mercur Retrograd pare să îți pună câteva piedici și să îți scoată în cale obstacole greu de trecut. Nu te da bătută, nu îți pierde speranța - acum este momentul să lupți cu adevărat pentru ce îți dorești. Nu lăsa vibrațiile negative să te pună la pământ. Ai încredere în tine și mergi mai departe.

Citește și:

foto main sdecoret, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.