Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la regrete

Nu mai poți schimba trecutul. Însă acum poți schimbă prezentul, poți schimba modul în care îți trăiești viața aici și acum. Orice moment este cel mai bun moment și orice loc este cel mai bun loc pentru tine.

Taur - Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă-ți greșelile, învață din ele acele lecții importante și mergi mai departe pe drumul tău. Nimeni nu este perfect, nu mai fi atât de dură cu tine. Iubește-te așa cum ești, cu bune și cu rele, cu calități și defecte - pentru că toate acestea te fac să fii tu.

Gemeni - Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Dacă ar fi să alegem o lecție de viață învățată din această perioadă, această ar fi "Nu te mai gândi la viitor, trăiește în prezent". Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru următoarele luni și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la teama de iubire

Iubește cum nu ai mai iubit până acum. Iubește fără granițe, fără reguli, fără ziduri în jurul inimii tale. Iubește cu sufletul, cu inima, cu trupul, cu toată ființa ta. Nu-ți fie teamă să te bucuri de cel mai pur sentiment din lume.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.