Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de a fi tot timpul ocupată

Uneori trebuie să te mai și relaxezi. Să încerci să îți găsești timp pentru tine, să te bucuri de lucrurile mărunte care te ajută să uiți de griji și de probleme și care îți pun zâmbetul pe buze. Fă-ți un program mai strict de acum înainte și învață să ai timp și de tine.

Fecioară - Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Balanță - Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecărui om

Viața ta depinde doar de tine. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu mai pierde timp prețios încercând să faci pe plac fiecărei persoane din viața ta. Asta nu vei reuși niciodată. Pune-te pe primul loc și bucură-te de timpul tău.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la a accepta sfaturi de la oamenii din jurul tău

Ascultă sfaturile pe care le primești, însă alege să te lași condusă de intuiție dacă ai de luat decizii importante. Inima ta știe cel mai bine de ce are nevoie și care este drumul pe care trebuie să mergi pentru a fi fericită cu adevărat. Ai încredere în ea.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.