Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 iunie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să pui răul în față

"Și dacă se va întâmpla asta?". " Și dacă nu voi reuși?". Îți sună cunoscute aceste întrebări? Nu mai pune răul în față. Mergi mai departe, învață-ți lecțiile și evoluează. În aceste momente găsești frumusețea vieții.

Capricorn - Trebuie să renunți la rutină

Nimic nu se întâmplă dacă rămâi în același punct al vieții tale. Este momentul să înveți să îți asumi riscuri, să ieși din zona de confort, să îți urmezi visurile și să ai încredere în tine. Pleacă în această călătorie mai încrezătoare ca niciodată în propriile forțe.

Vărsător - Trebuie să renunți să te mai pui pe ultimul loc

Citește și:

Universul are un sfat pentru tine în această perioadă: înainte de a îți păsa de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Pești - Trebuie să renunți la a mai lupta împotriva Universului

Îți este foarte dificil să renunți la control, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară.

foto main maradon 333, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.