Setari Cookie-uri

7 Schimbări pe care să le faci CHIAR ACUM dacă vrei să fii mai fericită

O viață trăită cu multe regrete nu este deloc viață. Gândește-te la această afirmație profundă și folosește-o pentru a îți evalua prezentul și viitor.

5. Găsește-ți scopul în viață

La baza fericirii se află scopul. Care este motivul pentru care te afli în această lume? Trebuie să găsești ceva care să te facă să te simți fericită la finalul zilei. Dacă vrei să trăiești o viață fericită, atunci este esențial să îți găsești un scop.

6. Luptă pentru visurile tale

Cât timp a trecut de când te-ai așezat într-un loc și ai visat cu ochii deschiși? Ai scris vreodată acele visuri pe hârtie? Visurile tale sunt forța incredibilă din spatele fericirii. Existența ta ar fi plictisitoare dacă nu ai avea o viziune cu privire la viitor.

A visa înseamnă a avea o speranță pentru ziua de mâine și un motiv pentru a continua.

7. Numără-ți binecuvântările

Înainte de a te așeza cu capul pe pernă noaptea, ia-ți puțin timp pentru a fi recunoscătoare pentru ziua pe care ai trăit-o. Există cineva acolo care ar face orice să aibă un pat cald în care să doarmă.

Citește și:

Ai mâncat azi? Potrivit ultimelor studii, există peste 690 de milioane de oameni pe tot globul care nu au hrană suficientă și se culcă flămânzi în fiecare noapte. Acesta este un gând deprimant... mai ales când vezi câtă mâncare este risipită în jurul nostru.

Da, viața ta nu este perfectă - însă nicio viață nu este perfectă, să știi. Dar, chiar și așa, cineva are o zi mult mai rea decât a ta. Când îți vei facetimp pentru a îți număra binecuvântările, vei observa că ți se va schimba atitudinea față de viața ta. Cineva, undeva, ar face orice pentru a avea o fărâmă din lucrurile pe care le ai tu.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.