Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (28 iunie - 4 iulie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru ține 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de marți:

Am încredere în intuiția mea. Am încredere în înțelepciunea mea. Am încredere că totul va fi bine. Iau deciziile pe care le consider potrivite pentru mine și merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Am tot ce îmi trebuie pentru a face din ziua de astăzi cea mai bună zi a vieții mele. Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări mi-ar aduce ziua.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Mantră pentru ziua de vineri:

Îmi păstrez calmul și nu permit unei astfel de situații să îmi fure zâmbetul de pe buze și să îmi întunece ziua. Accept ce se întâmplă, însă aleg să merg mai departe cu viațamea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Aleg să nu mă mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste și propria călătorie prin viață. Eu le am pe ale mele. Aleg să mă concentrez doar asupra mea.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eu sunt eu. Mă iubesc pentru ceea ce sunt, mă accept pentru cine sunt. Începând de astăzi construiesc cea mă frumoasă relație cu mine însămi.

Citește și:

foto main JuliRose, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.