Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iulie 2021 ne dau puterea să acceptăm schimbarea în viața noastră

Energiile divine ale lunii iulie ne îndeamnă să ne concentrăm pe crearea unor limite sănătoase și puternice, manifestând recunoștință interioară, bucurie, armonie, pasiune și înțelepciune prin ușa către sinele nostru sufletesc. Vindecăm răni dureroase, ridicăm vălul și descoperim adevărul

Intrăm în a șaptea lună a anului 2021 - o lună cu numeroase evenimente astrologice și cu energii uriașe în Univers ce vor avea un impact direct asupra noastră.

Energiile divine ale lunii iulie ne îndeamnă să ne concentrăm pe crearea unor limite sănătoase și puternice, manifestând recunoștință interioară, bucurie, armonie, pasiune și înțelepciune prin ușa către sinele nostru sufletesc.

Scânteile din Univers ne iau pe nepregătite când intrăm în vibrațiile numărului 7 din luna iulie.

Iulie vine să ne ajute să cultivăm noi obiceiuri și practici sănătoase pentru a elibera energie pozitivă în Univers și pentru a scăpa de traumele stagnante din corpul nostru. Orice lucru de care ținem cu forța (emoțional, mental și fizic) se transformă într-un obstacol cu care ne vom confrunta pe drumul pe care mergem. Acum este timpul să ne eliberăm sufletele cu adevărat și să învățăm să îi permitem destinului să ne arate ce are pregătit pentru noi, având încredere în divinitate că ne va duce exact acolo unde trebuie să fim.

Citește și:

Să explorăm energia puternică a acestei luni:

1 iulie: Trigon Marte - Saturn

Marte și Saturn formează o opoziție dinamică stimulând nevoia de a acționa asupra schimbărilor sociale. În ultima perioadă nevoia de schimbare și libertate, alături de teama de necunoscut, a provocat o mare neliniște în sufletele noastre. Acest fenomen ne va ajuta să atingem echilibrul social și să realizăm că este spre binele nostru să urmăm ordinea naturală a Universului.

La scurt timp după această opoziție, Marte va forma un trigon armonios cu Chiron și o cuadratură cu Uranus. Vindecăm răni dureroase, ridicăm vălul și descoperim adevărul. Universul ne sfătuiește să ne amintim că haosul este energie în căutarea unei portițe; este datoria noastră să o ajutăm să găsească drumul de ieșire.

Citește și:

4 iulie: Trigon Versus - Neptun

Această perioadă ne leagă direct de vindecarea personalității. Frecvențele energiei din cer sunt puternice și marchează o nouă călătorie a noastră pentru a ne dezvălui umbra identității și a auto-exprimării. Lupta dintre personalitate, identitate și suflet este cea care ne împiedică să megem înainte.

9 iulie: Lună Nouă în Rac

Aceasta va fi o perioadă încărcată puternic emoțional - Luna Nouă în Rac închide portalul eclipsei de vară, care a fost deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visam.

11 iulie: Mercur intră în Rac

După un ciclu plin de evenimente, Mercur intră în apele emoționale ale Racului pentru a se răcori, a lua o pauză, a înțelege toată această perioadă și a da un reset la la viață. Ne deschidem mintea către o perspectivă superioară, căutând echilibru între energiile emoționale și cele mentale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.