Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iulie 2021 ne dau puterea să acceptăm schimbarea în viața noastră

Energiile divine ale lunii iulie ne îndeamnă să ne concentrăm pe crearea unor limite sănătoase și puternice, manifestând recunoștință interioară, bucurie, armonie, pasiune și înțelepciune prin ușa către sinele nostru sufletesc. Vindecăm răni dureroase, ridicăm vălul și descoperim adevărul

17 iulie: Soarele în opoziție cu Pluto

Soarele și Pluto formează o punte dinamică ce amplifică începutul unui nou capitol. Acest proces are ca scop recunoașterea propriei persoane cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu calități și cu defecte.

21 iulie: Venus intră în Fecioară

Venus se mută în zodia Fecioară, scoțând la iveală adevăratul vindecător din adâncul inimii noastre. Fecioara este perfecțiunea creației și înțelepciunea emoțională ușoară care aduce echilibru în minte, corp și spirit. Acest tranzit este minunat pentru a examina lumea noastră interioară și modul în care aceasta reflectă legăturile noastre cu banii, oamenii, timpul.

22 iulie: Soarele intră în Leu

Soarele intră în semnul de foc al Leului - cel care dă viață, care radiază din abundență, binecuvântari și recunoștință. Scopul nostru este să strălucim puternic... ca un diamant. Nu există nimic mai puternic decât să știi cine ești și să ai încredere deplină în tine.

Citește și:

23 iulie: Lună Plină în Vărsător

Luna Plină a lunii iulie vine în semnul Vărsătorului și ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici. Este momentul să dăm pagina și să începem un nou capitol.

27 iulie: Mercur intră în Leu

Mercur se deplasează cu toată viteza în Leul puternic. Cu această energie, avem șansa de a ne dezvolta valorile de sine pentru a obține o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Leul este cel care dă viață lucrurilor frumoase, este semnul iubirii emoționale, al recunoștinței și al sufletului plin de creativitate.

29 iulie: Marte intră în Fecioară

Marte încheie luna iulie cu o notă puternică, mutându-se în zodia Fecioară - acesta va fi un ciclu profund ce va uni corpul fizic cu înțelepciunea emoțională. Noua relație dintre corp și minte prinde rădăcini în conștiința superioară. Este posibil să dureze ceva timp pentru a ne da seama de impactul complet al acestei schimbări în Univers.

Citește și:

foto main NikoNomad, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.