Setari Cookie-uri

Uneori oamenii care te rănesc sunt cei pe care îi iubești cel mai mult

Uneori oamenii care te rănesc sunt cei pe care îi iubești cu tot sufletul tău. Cei în care ai cea mai mare încredere. Cei la care ții cel mai mult. Însă, să privim și partea bună a lucrurilor - uneori oamenii care te rănesc sunt cei care te ajută să crești. 

Oricât de incredibilă este viața, de multe ori ea ne oferă lecții extrem de importante despre oameni, relații, dragoste, singurătate, iubire. Uneori aceste lecții sunt minunate, alteori sunt incredibil de dureroase, însă întotdeauna le primim pentru a ne ajuta să unim piesele puzzle-ului.

Printre multe lecții se numără și perspectiva și atitudinea noastră față de oamenii care intră și ies din viețile noastre. Cu toții avem parte de oameni care ne învață atât de multe despre iubire, durere, suferință, putere, încredere.

Unii oameni vin în viața noastră doar pentru a ne învăța anumite lecții. Imediat ce scopul lor a fost îndeplinit, aceștia nu mai au niciun rost să rămână legați de noi, motiv pentru care își continuă călătoria. Acesta este adevărul vieții. Indiferent de cât de mult ai încerca să ții o persoană în viața ta, aceasta nu va rămâne dacă nu îi este destinat să fie cu tine.

Citește și:

Dacă Universul a adus-o pentru o scurtă perioadă în viața ta, doar pentru a îți da o lecție de viață, pentru a te învață ceva important. Iar tu trebuie să accepți acest lucru, să o lași să plece și să mergi mai departe.

Nu păstra în sufletul tău sentimente dificile precum ură, dispreț, regret, amărăciune. Bucură-te de experiența trăităși încearcă să înveți din ea. Păstrează cu tine doar amintirile frumoase și lecția primită, închide ușa trecutului și continuă-ți drumul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.