Setari Cookie-uri

Uneori oamenii care te rănesc sunt cei pe care îi iubești cel mai mult

Uneori oamenii care te rănesc sunt cei pe care îi iubești cu tot sufletul tău. Cei în care ai cea mai mare încredere. Cei la care ții cel mai mult. Însă, să privim și partea bună a lucrurilor - uneori oamenii care te rănesc sunt cei care te ajută să crești. 

Poate că oamenii care te-au părăsit au venit în viața ta pentru a te învăța să te iubești mai mult. Poate că oamenii care te-au rănit au venit în viața ta pentru a te învăța să te pui pe primul loc. Poate că oamenii care te-au mințit au venit în viața ta pentru a te învăța cât de important este adevărul. Poate că oamenii care te-au trădat au venit în viața ta pentru a te învăța ce înseamnă iubirea reală.

Toți acești oameni au venit în viața ta pentru a îți arăta tot ceea ce tu nu ești și tot ceea ce îți dorești să devii și să ai.

Unii oameni vor fi acolo doar pentru a te înveseli pentru o perioadă de timp, în timp ce alții te vor ține de mână întreaga călătorie. Dacă te legi de cei care vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, vei ajunge să suferi continuu. Simte durerea, însă permite-le să plece. Iar tu vindecă-ți inima și nu mai privi în trecut.

Citește și:

Alege să fii recunoscătoare pentru tot ce ți s-a întâmplat. Nu te mai compătimi. Nu mai juca rolul victimei. Nu mai da vina pe nimeni. Învață că puterea ta supremă constă în atitudinea ta. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit, pentru toți oamenii care ți-au bătut la ușa sufletului și te-au ajutat să descoperi cine ești și ce îți dorești de la viață. Draga mea, ești atât de puternică. Mergi mai departe.

foto main dbayan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.