Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie aduce liniștea în viața noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă de pe 10 iulie va răsări în zodia Rac și ne va oferi puterea de a renaște din propria cenușă. Universul este de partea noastra si ne ajută sa  analizăm tot ceea ce suntem, tot ceea ce gândim, tot ceea ce vrem să devenim. Aceasta este șansa noastră de a face schimbările la care visăm de atât de mult timp, de a ne urma visurile, de a începe ceva nou, de a lupta pentru a ne transforma radical viața. 

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Luptă cu tot sufletul pentru ceea ce îți dorești

Acesta este momentul pe care îl așteptai de atât de mult timp. Unviersul este alături de tine și îți eliberează drumul pe care vrei să mergi. Asumă-ți riscuri și îndrăznește să ieși din zona de confort. Luptă pentru a îți vedea împlinite visurile.

Taur - Bucură-te de momentul prezent

A venit acel moment dificil să închizi definitiv ușa trecutului. Știu că este dureros pentru tine, însă încheie orice socoteală cu oamenii care te-au rănit, iartă-i pentru tot ce au făcut și mergi mai departe cu viața ta. Bucură-te de prezent, este mai frumos decât crezi tu.

Gemeni - Alege cu grijă oamenii alături de care îți petreci timpul

Citește și:

Învață să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii cu care îți petreci timpul; impune limite sănătoase și nu te teme să fii sinceră, să spui ce ai pe suflet. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci în această perioadă este să nu te lași influențată de nimeni atunci când ai de luat decizii importante.

Rac - Trebuie să fii mai sinceră cu tine

Luna Nouă răsare în zodia ta și te determină să fii mai atentă la modul în care îți trăiești viața. Ai fost sinceră cu tine până acum? Ești cu adevărat fericită? Ai ceva de schimbat? Încearcă să îți răspunzi la aceste întrebări cu inima deschisă și să îți dai seama dacă aceasta este viața pe care vrei să o ai.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.