Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie aduce liniștea în viața noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă de pe 10 iulie va răsări în zodia Rac și ne va oferi puterea de a renaște din propria cenușă. Universul este de partea noastra si ne ajută sa  analizăm tot ceea ce suntem, tot ceea ce gândim, tot ceea ce vrem să devenim. Aceasta este șansa noastră de a face schimbările la care visăm de atât de mult timp, de a ne urma visurile, de a începe ceva nou, de a lupta pentru a ne transforma radical viața. 

Săgetător - Nu te lăsa influențată de nimeni

Urmează o perioadă plină de schimbări interesante pentru tine. Astrele sunt de partea ta, însă totul depinde doar de ține. Învață să îți asculți intuiția și să te lași condusă de ce îți dictează sufletul. Nu te lăsa influențată de oamenii din jurul tău deoarece este posibil că mai târziu să regreți alegerile făcute.

Capricorn - Trebuie să ai răbdare cu schimbările făcute

Schimbările făcute în ultima perioadă au fost mult mai intense decât te așteptai tu și nu îți mai poți da seama dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi mai departe în viață. Fă un pas în spate și analizează cu răbdare situația; privește lucrurile în ansamblu și nu te mai grăbi în decizii.

Citește și:

Vărsător - Nu te teme să fii vulnerabilă

Nu te teme să îți arăți adevărata față. Nu te teme să îți dai jos măștile și să fii vulnerabilă în fața oamenilor din jurul tău. Mulți vor aprecia curajul de care dai dovadă și chiar îți vor urma exemplul. Este momentul să fii sinceră cu privire la sentimentele tale.

Pești - Acordă mai multă atenție oamenilor din viața ta

Schimbările importante de la locul de muncă te țin mai ocupată ca niciodată. Ești prinsă în taskuri, planificări, deadline-uri. Însă toate acestea te țin departe de oamenii dragi din viața ta. Încearcă să îți organizezi diferit timpul astfel încât să nu te distanțezi de cei la care ții.

foto main tugol, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.