Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie aduce liniștea în viața noastră. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă de pe 10 iulie va răsări în zodia Rac și ne va oferi puterea de a renaște din propria cenușă. Universul este de partea noastra si ne ajută sa  analizăm tot ceea ce suntem, tot ceea ce gândim, tot ceea ce vrem să devenim. Aceasta este șansa noastră de a face schimbările la care visăm de atât de mult timp, de a ne urma visurile, de a începe ceva nou, de a lupta pentru a ne transforma radical viața. 

Leu - Învață să îți protejezi sufletul

Trebuie să te eliberezi de negativitate. Încearcă să eviți întâlnirile cu oamenii toxici, cel puțin în această perioadă. Sufletul tău este destul de sensibil și este posibil să fii ușor influențată în deciziile pe care vrei să le iei. Ascultă-ți intuiția și lasă-te condusă de ce îți dictează inima.

Fecioară - Găsește lucrurile care te fac fericită

Este momentul să fii mai atentă la relația pe care o ai cu tine însăți și, cel mai important, la modul în care îți trăiești viața. Îți dedici timp și ție? Te bucuri de activități frumoase, care să te ajute să te liniștești și să te facă fericită? Găsește-ți pasiunea pentru a umple acel gol din sufletul tău.

Citește și:

Balanță - Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te fac cu adevărat fericită

Ia o pauză de la viața profesională și încearcă să ai mai multă grijă de tine, să te cunoști mai bine, să îți dai seama ce te face fericită și de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Acordă atenție lucrurilor care chiar contează pentru tine și nu mai alerga după cele care îți aduc o bucurie de scurtă durată.

Scorpion - Trebuie să te pui pe primul loc

Pentru a oferi iubire oamenilor la care ții este crucial ca inima ta să fie plină de dragoste. Însă, dacă este goală, dacă îți simți sufletul trist, gol, abătut... atunci ce mai poți oferi? Învață să te pui pe primul loc, să te faci fericită, să ai grijă de tine pentru că doar așa vei putea avea grijă și de cei la care ții.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.