Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 10 iulie ne oferă 48 de ore pentru a ne împlini visurile. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Luna Nouă în Rac are loc pe 10 iulie, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la răsăritul ei pe cerul întunecat. Ziua de 10 iulie va fi una extrem de puternică, plină de energie divină din partea astrelor, și ne va permite să ne  manifestăm dorințele. Avem doar 2 zile la dispoziție pentu a profita de tot ce are de oferit Universul. 

Iată care este mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă:

Berbec - Învăț să am răbdare

Tu ai nevoie de o mantră care cultivă arta răbdării în această perioadă. Nu te da bătută indiferent de drumul pe care mergi; acceptă-ți înfrângerile, învață-ți lecțiile, numără-ți binecuvântările și bucură-te de călătorie.

Taur - Aleg schimbarea

Deși întotdeauna cauți stabilitate, de data aceasta trebuie să ieși din zona de confort și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. Adesea ai nevoie de un impuls pentru a acceptă schimbarea și de a lăsa ca Universul să își joace cartea.

Gemeni - Învăț să iau o pauză

Ești o persoană care iubește să își trăiască viața la intensitate maximă. Dornică de aventură, întotdeauna alergi cauți să faci mai multe lucruri decât poți. Iar acest obicei te poate obosi. Acum este momentul să iei o pauză și să te conectezi la cele mai profunde sentimente ale tale.

Citește și:

Rac - Îmi asum riscuri

Nu te mai teme de lucrurile noi, de ideea că vei fi respinsă sau abandonată. În această perioadă încearcă să ai mai multă încredere în tine, să îți asumi riscuri și să trăiești așa cum vrei fără să îți mai fie teamă de lucrurile din capul tău.

Leu - Învăț să trăiesc bine cu mine

Nu ai nevoie să fii lăudată sau să aștepți validarea cuiva pentru a te simți bine. Nu te teme să fii singură și să te bucuri de viața ta așa cum este ea. Practicarea iubirii de sine nu este ușoară, însă poate fi plină de satisfacție.

Fecioară - Nu mai alerg după perfecțiune

Ești o perfecționistă în adevăratul sens al cuvântului și de multe ori poți fi dură cu tine însăți. În această perioadă învață să fii blândă cu sufletul tău, să accepți imperfecțiunea din viața ta pentru că aceasta o face să fie cu adevărat specială.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.