Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 10 iulie ne oferă 48 de ore pentru a ne împlini visurile. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Luna Nouă în Rac are loc pe 10 iulie, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la răsăritul ei pe cerul întunecat. Ziua de 10 iulie va fi una extrem de puternică, plină de energie divină din partea astrelor, și ne va permite să ne  manifestăm dorințele. Avem doar 2 zile la dispoziție pentu a profita de tot ce are de oferit Universul. 

Balanță - Aleg să spun ce am pe suflet

Nu îți mai ascunde adevăratele sentimente, stări, emoții. A venit momentul să fii sinceră nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine. A venit momentul să spui ce ai pe suflet fără să îți fie teamă că vei fi judecată.

Scorpion - Nu mă mai ascund

Folosește această mantră pentru a îi permite sufletului tău să își arate adevărata față și a permite oamenilor din jurul tău să vadă acele părți din tine vulnerabile, omenești. Ești puternică, însă ești și incredibil de sensibilă.

Săgetător - Mă concentrez pe lucrurile care contează pentru mine

Nu te mai pierde în detalii. În această perioadă poți obține lucruri minunate. Trebuie doar să te concentrezi asupra lucrurilor care contează pentru tine, să lupți pentru ce îți dorești și să nu te dai bătută în față obstacolelor pe care le întâmpini.

Citește și:

Capricorn - Știu de ce am nevoie

Nu mai permite nimănui să îți spună cum să trăiești viața. A venit momentul să fii sinceră cu tine și să faci schimbările pe care tu le consideri potrivite pentru a fi cu adevărat fericită. Lasă-te condusă de intuiție.

Vărsător - Cred cu adevărat în mine

Trebuie să crezi în cine ești, în puterea ta, în dorințele tale, în visurile tale. Această este viață pe care o trăiești, alta nu vei mai primi; așadar, fă tot posibilul ca în fiecare zi să găsești motive să fii cu adevărat fericită și mândră de tine.

Pești - Universul are grijă de mine

Nu te teme pentru ce urmează să se întâmple. Trebuie să faci un pas în spate și să îi permiți destinului să își joace cartea. Universul are un plan minunat pentru tine, lasă-l să îți arate ce ți-a pregătit.

Citește și:

foto main IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.