Vrei să petreci timp cu familia? Ai la dispoziție două funcții noi pentru copii!

Vrei să petreci timp cu familia? Ai la dispoziție două funcții noi pentru copii!

Știm că nu există două familii - sau chiar doi abonați Netflix - la fel. Atunci când vorbim despre membrii familiei, interesele și gusturile de vizionare pot varia foarte mult, iar echipa Netflix a lucrat întotdeauna pentru a satisface preferințele individuale ale fiecărei gospodării. Având în vedere acest lucru, lansăm e-mailurile de recapitulare pentru copii și rândurile Top 10 pentru copii.

comunicat de presa (material realizat de Jennifer Nieva, Director de inovație a produsului). Serialele și filmele sunt mijloace importante prin care copiii relaționează cu lumea. Îi ajută să învețe despre locuri noi, să petreacă timp cu familia sau prietenii și să înțeleagă alte perspective. De aceea, Netflix lansează două funcționalități noi pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună serialele și filmele preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite, de la filme de fantezie, precum Wish Dragon, la seriale de acțiune și aventură, precum Ridley Jones.

În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

  • recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului;
  • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
  • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: știință, prietenie);
  • sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.

În al doilea rând, lansăm rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta.

Am observant faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune. De aceea, oferim o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor. Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună.

Niciodată nu a fost mai ușor să aducem copiii, familiile și prietenii mai aproape de povești din întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri