Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 iulie - 1 august ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Încearcă să nu te mai concentrezi pe răzbunare pentru că așa trăieșți doar în trecut. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

Taur - Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Gemeni - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Nu îți mai face griji cu privire la viitor pentru că încă este departe de ține. Învață să trăieșți acum și aici și îți vei da seama cât de frumoasă poate fi viața.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă. Este momentul să îndrăznești să faci ceva diferit; este momentul să lupți pentru ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.