Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 iulie - 1 august ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la gândirea pe termen scurt

Învață să îți stabilești obiective pe o perioadă mai lungă de timp. Nu uită că fiecare lucru pe care îl faci te poate ajuta să ajungi mai aproape de ce îți doreșți. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri sfatul celor dragi.

Capricorn - Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

De ce să îți dorești o viață perfectă când tocmai frumusețea vieții constă în imperfecțiunea ei? Bucură-te de ea așa cum este, trăiește din plin fiecare clipă, învață din greșeli și iubește cum nu ai mai iubit până acum.

Vărsător - Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

Învață să te eliberezi de negativitatea din jurul tău; învață să îți protejezi sufletul de oamenii care îți fac rău. Învață să aduci în viața ta bucurie, fericire, zâmbete, iubire pură... și vei face asta doar renunțând la tot ce este toxic.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru viitor

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor; momentul care contează (și singurul care există) este prezentul. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.