Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 august august ca să atragi fericirea

Prima saptamana a lunii august incepe cu un val intens de energii puternice ce ne vor determina sa facem cateva schimbari majore pe plan personal. Universul este de partea noastra si ne ajuta sa punem in ordine gandurile si planurile astfel incat sa intelegem mai bine care este drumul pe care vrem sa mergem in continuare. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie sa renunti la grija zilei de maine

Este foarte important sa inveti sa traiesti in prezent. Sa nu te mai concentrezi absolut deloc pe ce s-a intamplat (iti faci singura rau pentru ca nu poti schimba nimic) si nici sa iti mai faci griji pentru ce urmeaza sa se intample (viitorul este incert, nu stii ce surprize te asteapta).

Taur - Trebuie sa renunti sa mai lupti cu morile de vant

Uneori trebuie sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa isi joace cartea. Chiar daca de obicei iti place sa detii controlul si sa tii fraiele vietii tale cu ambele maini, iata ca in aceasta saptamana este important sa te lasi purtata de val. Destinul tau este aranjat de divinitate, asa ca nu iti mai face atatea griji.

Citește și:

Gemeni - Trebuie sa renunti sa te mai concentrezi pe ce nu conteaza

Esti atat de ingrijorata, de stresata, de focusata pe lucruri care peste cateva luni nici macar nu vor mai avea importanta. Incearca sa te detasezi de tot ce nu tine de tine si sa fii mai relaxata. Nu putem controla tot in viata, uneori trebuie sa ne lasam purtati de val.

Rac - Trebuie sa renunti sa te mai minti

Treci printr-o perioada destul de intensa din punct de vedere emotional. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa petreci mai mult timp cu tine si sa incerci sa te redescoperi; nu te mai minti, fii sincera si da-ti seama de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Renunta la masti si asculta-ti inima.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.