Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 august august ca să atragi fericirea

Prima saptamana a lunii august incepe cu un val intens de energii puternice ce ne vor determina sa facem cateva schimbari majore pe plan personal. Universul este de partea noastra si ne ajuta sa punem in ordine gandurile si planurile astfel incat sa intelegem mai bine care este drumul pe care vrem sa mergem in continuare. 

Sagetator - Trebuie sa renunti la negativitate

Nu mai pune in fata gandurile negative. Ele sunt doar ganduri, nu sunt realitate. Accepta-le si imagineaza-ti ca sunt precum niste nori pe cerul imens - permite-le sa treaca si sa depaseasca lumea ta. Invata sa te bucuri cu adevarat de viata si soarele va straluci mai puternic ca niciodata pentru tine.

Capricorn - Trebuie sa renunti la reguli

In prima saptamana a lunii august astrele iti permit sa iesi din zona de confort si sa te distrezi, sa te bucuri cu adevarat de viata fara sa mai tii cont de reguli. Profita de aceasta perioada si traieste ca si cum nu ar exista ziua de maine.

Varsator - Trebuie sa renunti la toate acele lucruri care nu iti mai servesc

Ai o perioada mai libera in viata ta, asa ca este momentul sa faci putina ordine nu doar in locuinta, ci si in suflet. Invata sa te detasezi si sa renunti la toate acele lucruri care iti aglomerau spatiul si care nu iti permiteau sa respiri. Te vei simti mult mai bine dupa ce vei face ordine generala.

Citește și:

Pesti - Trebuie sa renunti la dorinta de a detine controlul

A venit momentul sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa iti arate ce planuri minunate are pregatite pentru tine. Poate ca pana acum nu ii permiteai acest lucru, insa nici nu traiai cu adevarat. In aceasta saptamana viata ta se poate schimba foarte mult.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.