Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 august august ca să atragi fericirea

Prima saptamana a lunii august incepe cu un val intens de energii puternice ce ne vor determina sa facem cateva schimbari majore pe plan personal. Universul este de partea noastra si ne ajuta sa punem in ordine gandurile si planurile astfel incat sa intelegem mai bine care este drumul pe care vrem sa mergem in continuare. 

Leu - Trebuie sa renunti la oamenii falsi din viata ta

A venit momentul sa faci ordine in viata ta. Ce zici sa incepi cu prima saptamana a lunii august si sa scapi de relatiile toxice si de oamenii negativi care vin la tine doar atunci cand au nevoie de ceva? De asemenea, ar fi bine sa trasezi niste limite sanatoase in relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau.

Fecioara - Trebuie sa renunti sa te mai aglomerezi atat de mult

Incearca sa inveti sa spui "Nu" - in special pe plan profesional. In ultima perioada te-ai aglomerat foarte mult cu munca si ai ajuns la epuizare. In cazul in care ai aceasta posibilitate, cere ajutorul colegilor de echipa astfel incat sa reusesti sa te mai linistesti si sa termini cu toate sarcinile la timp.

Balanta - Trebuie sa renunti sa te pui pe ultimul loc

Invata sa ai mai multa grija de tine. De cele mai multe ori ajungi sa te pui pe ultimul loc pentru ca incerci sa ii ajuti pe cei din jurul tau. Insa nu poti ajuta pe nimeni cu adevarat daca tu nu esti bine cu tine. Ocupa-te mai mult de propria persoana si lucrurile se vor schimba radical.

Citește și:

Scorpion - Trebuie sa renunti sa te temi de schimbari

Nu iti fie frica de schimbare - este cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Accept-o si permite-i sa te transforme, sa te invete lucruri importante si sa te ajute sa devii cea mai buna versiune a ta. Bucura-te de noul drum pe care mergi, este unul incredibil.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.