Setari Cookie-uri

Creierul tau e in forma maxima daca ai aceste 3 calitati

In fiecare zi suntem solicitati in diverse situatii: gatim micul dejun pentru familie, traversam orasul aglomerat, cream bugete, gasim solutii la o problema neasteptata etc. Nu suntem mereu constienti de asta, dar creierul nostru e cel care face posibile aceste lucruri.

„Piatra de temelie a sanatatii creierului este capacitatea unei persoane de a functiona bine in viata de zi cu zi. Acest lucru include luarea de decizii intelepte, rezolvarea problemelor, interactiunea de succes cu ceilalti si echilibrul emotional” – asta inseamna un creier sanatos potrivit Center for Brain Health.

Sanatatea creierului este importanta in toate domeniile vietii noastre. Un creier sanatos este capabil sa faca fata stresului, sa fie empatic, sa se bucure de momentele frumoase, sa prioritizeze in functie de nevoile noastre si asa mai departe. Mai precis, creierul tau e in forma maxima daca bifezi cele 3 calitati de mai jos, conform expertilor de la MindBodyGreen:

1. Esti motivata sa te trezesti in fiecare dimineata. Se spune ca „viata se intampla cand esti ocupat sa faci planuri”. O mare parte din sanatatea creierului este capacitatea noastra de a tinde spre lucrurile aparent mici, atunci cand ne indeplinim nevoile de baza.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.