Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 8 august vine pentru a ne spune că totul este posibil. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne convinge să ne reamintim că puterea este la noi. Dacă avem ceva ce arde în inima noastră, totul devine posibil. 

Leu - Trebuie să te odihnești

Ultima perioadă a fost una cu adevărat aglomerată și foarte stresantă pentru tine, din acest motiv cel mai bine ar fi să profiți de puterea Lunii Noi pentru a te linișți și a te relaxa. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți plac și care te ajută să te destinzi.

Fecioară - Este timpul pentru un nou început

Luna Nouă vine pentru a te convinge că ești pregătită pentru un nou început. Nu mai trage de timp, nu mai amâna momentul - poate că nu te simți pregătită sau poate că îți este teamă de schimbare. Însă crede-mă că va incredibil de bine pentru tine. Trebuie doar să îndrăzneșți să faci un pas și apoi lucrurile vor veni de la sine.

Balanță - Trăiește pentru tine

În această perioadă trebuie să înveți să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să trăiești pentru ține. Să ai grijă de sufletul tău, să te răsfeți și să îți oferi iubirea de care ai nevoie. Îndreaptă-ți atenția asupra pasiunilor și hobby-urilor tale pe care până acum le-ai cam neglijat.

Citește și:

Scorpion - Îndrăznește să ieși din zona de confort

Astrele îți oferă ocazia să începi un nou capitol al vieții tale - și acesta pare să fie mai intens și mai frumos decât tot ce ai trăit până acum. Trebuie, însă, să îndrăznești să ieși din zona de confort și să faci alegerile pe care inima îți spune să le faci. Nu te mai lăsa influențată de nimeni din exterior.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.