Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 8 august vine pentru a ne spune că totul este posibil. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne convinge să ne reamintim că puterea este la noi. Dacă avem ceva ce arde în inima noastră, totul devine posibil. 

Săgetător - Detașează-te de gândurile negative

În această perioadă nu ai nevoie de energii negative în jurul tău; imaginează-ți că aceste gânduri sunt precum niște valuri care se sparg în ocean - nu țîn pentru totdeauna. Detașează-te de ele, lasă-le să meargă mai departe și tu concentrează-te pe lucrurile care conteeaza cu adevărat și care există în realitate.

Capricorn - Bucură-te de fericirea care se instalează în viața ta

Draga mea, fericirea îți bate la ușă, însă tu nu o vezi pentru că ești mult prea ocupată concentrându-te pe lucrurile care nu au mers bine în trecut. Închide acea ușă pentru totdeauna și nu te mai întoarce în locul în care ai fost rănită. Prezentul este de o mie de ori mai frumos, permite-i să fie.

Citește și:

Vărsător - Crede în visurile tale

În următoarele zile trebuie să fii foarte concentrată asupra pasiunilor și hobby-urilor tale deoarecec le poți transforma în ceva minunat de pe urma cărora vei avea doar beneficii frumoase. Crede în visurile tale și nu permite nimănui să îți frângă aripile. Zboară cât mai sus, luptă pentru ce îți dorești.

Pești - Învață să ai răbdare

Ești pe drumul cel bun, însă lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. Învață să ai răbdare în această perioadă și să nu renunți la tot ce ai construit până acum. Mergi mai departe, în scurt timp vei vedea și primele rezultate ale muncii tale și vei fi mai mândră ca niciodată de tine.

foto main Odyssey2049, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.